De Arts en de Orde der Artsen

Posted by | No Tags | Doctor vs Government · Orde / Ordre · Publications

Al wie zijn contact met de Orde der Artsen wil optimaliseren beschikt sinds december 2015 over een nieuwe tool. Van de hand van Mr. Wim Decloedt verschijnt bij uitgeverij Indicator het nieuwe dossier “De Arts en de Orde der Artsen”, waarin op een begrijpelijke en pragmatische wijze in een honderdtal pagina’s toelichting wordt gegeven over de verschillende manieren waarop een arts in contact komt met de Orde, en over hoe hij dit contact best aanpakt.

De opzet is niet om een academisch werk op te leveren, maar daarentegen om aan de hand van duidelijke voorbeelden en suggesties de arts op weg te zetten om een zo efficiënt mogelijk resultaat te boeken in zijn relatie tot de Orde der Artsen.

Voor meer informatie: De Arts en de Orde der Artsen


No Comments

Comments are closed.